Elektrikli, internet bağlantılı, kompakt ve atak bir hafif ticari araç olan Renault EZ-FLEX, şehirlerdeki sürdürülebilir mobilite ve teslimat verimliliğini artırmak için tasarlandı. EZ-FLEX, teslimat işi yapanlar için özel bir çalışma ortamı sunuyor.


Renault EZ-FLEX, şehir içinde pratik bir şekilde hareket etmek için tasarlanmış kompakt ve manevra kabiliyeti yüksek bir araç olarak öne çıkıyor. EZ-FLEX, 3,86 m uzunluk ve 1,65 m genişliğinin yanı sıra 1,88 m yüksekliği ile park kolaylığı sağlayan bir yapıda. Kompakt kokpiti sayesinde, 3 metreküp hacim ile, boyutlarına göre son derece geniş bir yükleme kapasitesine sahip olan model, hafif ticari araç kullanım özelliklerinden de taviz vermemiş oluyor. 4,5 metre dönüş çapı, araca standardın üzerinde bir manevra kabiliyeti sağlıyor.


Şehir merkezlerinde kullanılabilen ve 100 km menzile sahip elektrikli EZ-FLEX, şehir içi teslimat ihtiyaçlarına göre tasarlanmış.


On civarında Renault EZ-FLEX, Avrupa’da bu alanda hizmet veren profesyonel şirketlere 2 yıl boyunca denetilecek.


Renault EZ-FLEX’te kullanıcıların geri bildirimlerinin daha iyi okunmasını sağlayacak sensörler bulunuyor. Konum, menzil, sürat ve duraklamalar gibi çeşitli veriler toplanacak ve günlük kullanımların anlaşılabilmesi amacıyla, bu veriler gerçek zamanlı olarak veya günde bir kere internet bağlantı özelliği sayesinde bir araya getirilmek üzere yüklenecek.