Jaguar’ın şık coupe modeline yeni küçük motor seçeneği geldi

E-Type’ın seneler sonra gelen varisi olarak 2012 yılında piyasaya sunulduğundan bu yana, global pazarda segmentinin en çok satan spor otomobillerinden olarak yerini sağlamlaştırıp, 160’a yakın ödül kazanan F-Type, başarısını makyajlı alüminyum gövdesi ve yeni Ingenium motor seçenekleri ile devam ettirmekte kararlı.

Yarış otomobillerinden ilham alan, şiddeti kademeli olarak artan bir sese sahip Aktif Spor Egzozu ile Jaguar F-Type’ın 2 litre hacimli benzinli motoru turbo besleme sayesinde 300 beygir güç üretebiliyor. Ünite, güçlü ve verimli bir performansın yanısra, Akıllı Sürekli Değişken Valf Kaldırma Kontrolü, E-wastegate ve değişken hacimli yağ pompasıda olmak üzere çeşitli yeni teknolojiler içeriyor.

İç kısımda hafif ve ince koltuklar, daha sade bir tasarım, daha fazla alan ve çok daha yüksek konfor sağlarken bir dizi yeni iç kaplama ve malzeme seçeneği, Jaguar F-TYPE’a daha egzotik bir hava kazandırıyor.

Kabinin merkezinde yepyeni bağlantı ve eğlence özellikleri sunan yeni nesil Touch Pro bilgi-eğlence sistemi, son derece hızlı tepki veren, üst düzeyde sezgisel kullanıcı arayüzü ve net grafiklerle Jaguar’ın şimdiye kadar sunduğu en gelişmiş sistemi olma özelliğini taşıyor.

144.300 Euro’dan başlayan fiyatlarla Borusan Otomotiv Jaguar Yetkili Satıcıları’nda satışa sunulan F-Type için  şimdi Jaguar Care Bakım Paketi ile  3 yıl boyunca periyodik bakım da ücretsiz.

Jaguar Care Bakım Paketi, tüm Jaguar modellerinde 3 yıl boyunca kilometre sınırı olmaksızın verilen motor yağı, yağ filtresi, hava filtresi, polen filtresi, yakıt filtresi, cam yıkama sıvısı, AdBlue (Dizel için), fren hidrolik yağı ve bakım işçiliğini kapsayan ücretsiz bir periyodik bakım hizmeti.

Kaynak: Borusan Otomotiv