Hibrit Ferrari 2020’de satışa Sunuluyor

İtalyan otomobil devi Ferrari’de değişime ayak uyduruyor. Ferrari’nin tarihindeki ilk hibrit modeli için geri sayım başladı.

Süper otomobil üreticisinin daha önce duyurduğu modelin, önümüzdeki ay tanıtımı yapılacak. 2020 yılında ise satışa sunulacak. Ferrari CEO’su Louis Camilleri’nin yaptığı açıklamaya göre, hibrit model Ferrari ürün gamının en tepesinde konumlandırılacak.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Elektrikli otomobil devrine ayak uydurmak için elinden geleni yapan Ferrari, otomobil kalbine hibrit bir ünite yerleştirdi. Modelin henüz tüm teknik ayrıntıları bilinmemekle birlikte şirketin CEO’su Louis Camilleri’nin açıklamalarına göre, önümüzdeki ay modeli yüzünü göreceğiz.

Camilleri, hibrit Ferrari’nin markanın ürün gamının en tepesine konumlandırılacağını belirtirken, yeni modelin hali hazırda yollarda olan 488’in yerine geçmeyeceği bildirdi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

MASERATİ İLE İŞBİRLİĞİ SONA ERİYOR

Önümüzdeki yıl satışa çıkacak hibrit Ferrari’nin, 530 kW’lık 488 Pista‘dan daha güçlü olacağı kaydediliyor.

Ferrari ve Maserati arasındaki işbirliğine de değinen Camilleri, söz konusu ortaklığın devam etmeyeceğini ve iki markanın son ortak motorunun 2021 yada 2022 yılında hazır olacağının bilgisini verdi.

Gelişmeler, gelecekteki Maserati modellerinin güç seçeneklerini Alfa Romeo yada FCA grubunun diğer markalarından almasına yol açabilir.

LaFerrari