Borusan Otomotiv Jaguar Yetkili Satıcıları’nda satışa sunulan F-TYPE, 2.0 litre 300 beygir Turbocharged Ingenium benzinli motor seçeneğine kavuştu.

 

 

 

 

 

 

 

 

Borusan Otomotiv Jaguar Yetkili Satıcıları’nda satışa sunulan F-TYPE, 2.0 litre 300 beygir Turbocharged Ingenium benzinli motor seçeneğine kavuştu. 144 bin 300 Euro’dan başlayan fiyatla satılan otomobilde ayrıca Jaguar Care Bakım Paketi ile  3 yıl boyunca periyodik bakım da ücretsiz.

 

 

 

 

 

 

 

Akıllı Sürekli Değişken Valf Kaldırma Kontrolü, E-wastegate ve değişken hacimli yağ pompası dahil olmak üzere çeşitli yenilikçi teknolojiler içeriyor. Olağanüstü güç, daha az işletim maliyeti ve Jaguar F-TYPE’ın dinamik performansında temel bir yenilik sunuyor.

 

 

 

 

 

 

 

 

EN BÜYÜK SHOWROOM

Borusan Otomotiv yetkili satıcısı ve yetkili servisi Borusan Oto, ARCH Concept olarak adlandırılan Jaguar Land Rover showroom ve servis konseptinin üçüncüsünü Ankara Esenboğa’da hizmete açtı. 7 Jaguar, 7 Land Rover sergileme alanı ile Türkiye’nin en büyük Jaguar Land Rover ARCH Concept showroom ve servisi, 25 milyon TL’lik yatırımla hayata geçirildi.

Kaynak:sozcu.com.tr