Şıklığı Konforla Birleştiren Yeni BMW 2 Serisi Active Tourer  Ön Siparişe Açıldı

Borusan Otomotiv’in Türkiye distribütörü olduğu BMW’nin, çok yönlü yapısıyla öne çıkan modeli Yeni BMW 2 Serisi Active Tourer, performans ile verimliliği bir arada sunan mild hybrid motor seçeneğiyle keyif dolu bir sürüş deneyimi vadediyor. Aktif yaşam tarzına sahip sürücülerin beklentilerine göre tasarlanan Yeni BMW 2 Serisi Active Tourer, 1405 litreye kadar genişleyen bagaj hacmiyle dikkat çekiyor. Yeni BMW 2 Serisi Active Tourer, 170 beygir güç ve 280 Nm tork sunan 1.5 litrelik benzinli motora sahip 220i Active Tourer versiyonuyla ön siparişe açıldı. Yeni BMW 2 Serisi Active Tourer, Luxury Line ve M Sport tasarım paketleriyle sipariş edilebilecek. 

 Atletik tasarımıyla göz kamaştıran Yeni BMW 2 Serisi Active Tourer, geniş ve sekizgen biçimli Böbrek Izgaraları, keskin çizgilere sahip LED farları ve geniş omuz çizgileriyle kolaylıkla fark ediliyor. Gövdeye entegre edilen kapı kolları modelin yalın tasarım felsefesini ön plana çıkarırken, düz A sütunu ve uzatılan yan cam grafiği de Yeni BMW 2 Serisi Active Tourer’e dinamik bir görünüm kazandırıyor. Yeni BMW 2 Serisi Active Tourer, sahip olduğu modern ve estetik detayları sayesinde hem sportif hem de kendinden emin bir duruş sergiliyor.

Daha Kaslı Görünüm

Bir önceki jenerasyonuna göre Yeni BMW 2 Serisi Active Tourer’da daha eğimli bir tasarıma sahip A sütunları, yan cam grafiği, gövdeye entegre kapı kolları ve ince C sütunları ilk bakışta kendini belli eden unsurlar arasında. Ayrıca Yeni BMW 2 Serisi Active Tourer’in önceki nesline göre yapılan iyileştirmelerle sürtünme katsayısı 0.26 Cd seviyelerine düşürülmüş.  Geliştirilen omuz çizgileri, ince LED aydınlatma üniteleri ve arka difüzöre entegre edilen egzozlar ise Yeni BMW 2 Serisi Active Tourer’ın arka bölümüne kaslı bir görünüm kazandırıyor.

Premium İç Mekân

Yeni BMW 2 Serisi Active Tourer’in ikinci nesliyle gelen yenilikler arasında geniş iç tasarımı ve çok yönlülüğü yer alıyor. Kabin geometrisi ve iç tasarımın detaylarında BMW’nin teknolojik amiral gemisi modeli BMW iX’ten alınan ilham kendisini fazlasıyla hissettiriyor. Böylelikle ince gösterge paneli, BMW Kavisli Ekran (Curved Screen) ve azalan düğmeler sayesinde iç mekânda Premium bir ambiyans yaratılıyor.

 Ergonomik ve Güvenli Koltuklar 

Kol dayamanın önünde yer alan cömert eşya gözünde hem akıllı telefon hem de termos gibi günlük hayatı kolaylaştıran eşyalar için geniş bir kullanım alanı sunuluyor. Yeni BMW 2 Serisi Active Tourer, yolcularına selefine göre çok daha konforlu bir uzun mesafe yolculuğuna da olanak sağlıyor. Elektrikli olarak ayarlanabilen sürücü koltuğu aynı zamanda hafıza fonksiyonunu da kullanıcısına sunuyor. Ayrıca sportif tasarıma sahip olan bu koltukların opsiyonel olarak masaj özelliği de bulunuyor.

Çok Amaçlı Yük Bölmesi ve Geniş Standart Donanımlar

Yeni BMW 2 Serisi Active Tourer, 13 santimetreye kadar öne kayabilen arka koltukları ve 40:20:40 oranında katlanabilen arka koltuk sırtlıkları sayesinde kullanıcılar için çok amaçlı bir yük bölmesi haline geliyor. Bu doğrultuda bagaj hacmi 1405 litreye ulaşabiliyor.

Yeni BMW 2 Serisi Active Tourer’da standart olarak sunulan özellikler arasında BMW Live Cockpit Professional, BMW Head Up Display, Akıllı Telefon Arayüzü, Sürüş Asistanı, Adaptif LED Farlar, Park Asistanı ve Panoramik Cam Tavan yer alıyor. Ayrıca, Kablosuz Şarj Haznesi, Konfor Erişim Sistemi ve Park Asistanı Plus da opsiyonel olarak sunulan donanımlar arasında.

Daha Tasarruflu Daha Çevreci

Yeni BMW 2 Serisi Active Tourer’in Mild Hybrid teknolojisi ile frenleme veya sürüş esnasında otomobilin kinetik enerjisi elektriğe dönüştürülerek bataryada depolanabiliyor. Bu güç, otomobilin elektrik sistemlerinde kullanılarak motorun performans ve verimliliğini arttırıyor. Böylelikle daha düşük emisyon ve yakıt tüketimi elde edilirken ek olarak 19 bg güç ve 55 Nm’lik tork sağlanıyor.