VOTTO AMOTİSÖRLERİ YENİ BİR YOL HİKÂYESİNE HAZIR OLUN!

Kaliteli ve güvenilir süspansiyon parçaları konusunda uzman olan Votto, heyecanla beklenen amortisör ürününü piyasaya sürdü. Konforlu, güvenilir, kaliteli, ekonomik, sağlam ve dayanıklı amortisörün yeni referans noktası olacak Votto amortisörleri ile yeni bir yol hikâyesine hazır olun!

Votto’nun yeni bir heyecan ve vizyon ile harmanladığı amortisör ürünü

konforlu bir sürüş için sektörün profesyonelleri ile birlikte geliştirildi. TSE onaylı Votto amortisörleri konforlu, güvenilir, kaliteli, ekonomik, sağlam ve dayanıklı amortisörün yeni referans noktası olacak.
Tüm araç gruplarında 600’den fazla referansa sahip Votto Amortisörleri geniş referans yelpazesi ile de beklentileri aşacak. Aynı zamanda sağlam ve şık bir kutu tasarımına sahip olan Votto amortisörleri raflarda da farkı ortaya koyacağa benziyor. Martaş Otomotiv’in Türkiye çapındaki 6 farklı dağıtım merkezinden 4.000’den fazla perakende noktasına bugünden itibaren ulaşmaya başlayan Votto amortisörleri yüksek bir bulunabilirlik kapasitesine sahip olacak.
Bunun yanı sıra, Votto markası yenilenen marka imajıyla da daha güçlü ve daha yeni bir vizyon ile raflardaki yerini alacak.