LEARNING CENTER 3-7-2020

SEAT elektromobilite eğitim merkezini açtı

 

SEAT, Martorell’deki fabrikasının kalbine Elektromobilite Öğrenme Merkezi (Electromobility Learning Center – eLC) kurdu. Marka bu merkezde ekip çalışanlarına elektrikli araçlarla ilgili eksiksiz bir eğitim programı sunacak. Bu eğitimlerle çalışanlar elektrikli ve hibrit araç üretimine hazırlanacak.

SEAT, elektrikli bir geleceğe hazırlanıyor. Marka eğitim ve istihdama yönelik taahhütlerine uygun olarak, kendi elektromobilite eğitim merkezi olan Elektromobilite Öğrenme Merkezi’ni (eLC) kurdu. Martorell fabrikasının kalbinde yer alan yeni 400 metrekarelik binada, SEAT tarafından özel olarak tasarlanan elektrikli araç için bir program sunuluyor. Amaç; çalışanları yeni elektrik teknolojisi, mekanik ve güvenlik ile ilgili konularda her yönüyle eğitmek.

Yeni merkezde, tüm SEAT çalışanlarına elektrikli otomobillere dair genel bilgilere odaklanan, bilgilendirici bir eğitim sunuluyor. Ayrıca, elektrik sistemlerinin nasıl monte ve demonte edileceğini ve yüksek aktif gerilim altında nasıl çalışılacağını öğretmek için uzmanlık seviyesinde eğitim de veriliyor. Aynı zamanda tüm çalışanlar nezdinde elektrikli araçlarda emniyet prosedürlerinin önemine dair farkındalık yaratmayı amaçlayan özel bir ders de programda yer alıyor.

LEARNING CENTER
3-7-2020

Marka, Covid-19 pandemisi nedeniyle karantina uygulamasının yapıldığı son dönemde, tüm çalışanlarına Elektrikli Araçlara Dair Farkındalık konusunda çevrimiçi bir kurs imkanı da sundu. Bugüne kadar kursa 8 bin 600 kişi katıldı. Bu merkez, SEAT’ın mevcut eğitim faaliyetlerine ek bir katkıda bulunacak. Şirket, 15 binden fazla çalışanının profesyonel gelişimini teşvik etmeyi ve onları gelecekte otomotiv endüstrisini bekleyen zorluklara hazırlamayı amaçlayan iddialı bir program sunuyor. SEAT, 2019 yılında çalışanlarının farklı projelerde ve alanlarda ilerlemesine olanak tanımak için 23 milyon Euro kaynak ayırdı ve böylece kişi başına 1.500 Euro yatırım yapmış oldu.

LEARNING CENTER
3-7-2020

SEAT’ın elektrikli sistemlere geçişi

Yapımı, şirket tarafından açıklanan 5 milyar Euro’luk yatırım planına dahil edilen yeni elektromobilite Eğitim Merkezi, SEAT’ın elektrikli araç teknolojisine geçişinin temel yapıtaşı olarak eğitime verdiği önemi pekiştiriyor. SEAT çalışanları, çok çeşitli özel eğitim kursları sayesinde hibrit elektrikli ve tamamen elektrikli araçlar üretmeye hazır hale gelecek.