ROLLS-ROYCE  BLACK BADGE  GHOST  OTOMOBİLİNİ TANITTI .

Rolls-Royce, 2016’da Wraith ve Ghost ile Black Badge’i piyasaya sürmüştü, ardından 2017’de Dawn ve 2019’da Cullinan izledi. Bugün, Black Badge’in yeni, Post Opulent ifadesi aileye katılıyor. Şimdiye kadarki en saf ve teknolojik olarak en gelişmiş Black Badge motorlu araba, Black Badge Ghost olarak karşımıza çıkıyor.

Lüks otomobil üreticisinin son derece başarılı ikinci kişiliği olan Black Badge, artık dünya çapındaki komisyonların %27’sinden fazlasını temsil ediyor ve otomobilin içinde bulunan potansiyel bir sonsuzluğu temsil eden matematiksel sembolle kodlanıyor.

Müşteriler, markanın 44.000 ‘hazır giyim’ renginden herhangi birini seçmekte veya tamamen benzersiz ısmarlama renk tonlarını yaratmakta özgürdür. Otomobil endüstrisinin en koyu siyahını oluşturmak için 100 libre (45 kg) boya atomize edilir ve fırında kurutulmadan önce elektrostatik yüklü beyaz bir gövdeye uygulanır. Motorlu araç daha sonra, markanın imza niteliğindeki parlak piyano kaplamasını üretmek için dört ustadan oluşan bir ekip tarafından elle cilalanmadan önce iki kat şeffaf kaplama alır.

Süre olarak üç ila beş saat arasında olan bu işlem, seri üretimde tamamen bilinmez ve otomotiv endüstrisinde başka bir yerde ulaşılamaz bir yoğunluk yaratır. Müşterilerin yüksek kontrastlı, elle boyanmış bir Coachline’ı eklemeleri için mükemmel bir tuval görevi gören bu karanlık derinliğidir.

Standart Ghost’da bulunan çift turboşarjlı 6.75 litrelik V12 motorun ayarlanmış bir versiyonuyla çalışıyor. Şimdi, sedanın maksimum çıkışını 592bhp ve 900Nm’ye çıkaran ekstra 29bhp ve 50Nm tork var. Güç, sekiz ileri otomatik şanzıman aracılığıyla dört tekerleğe de aktarılıyor.

Sadece olağanüstü gövde sertliği sağlamakla kalmıyor, aynı zamanda esnekliği ve ölçeklenebilirliği Ghost’un dört tekerlekten çekiş, dört tekerlekten direksiyon ve ödüllü Düzlemsel Süspansiyon sistemi ile donatılmasına izin verdi. Black Badge için, bu eşsiz mühendislik nitelikleri, daha iddialı virajlarda gövde yalpasını hafifletmek için daha hacimli hava yaylarının takılması da dahil olmak üzere kapsamlı bir şekilde yeniden tasarlandı.