ROLLS-ROYCE BLACK BADGE AİLESİNİ “NEON NIGHTS” BOYA ÜÇLEMESİYLE RENKLENDİRİYOR

  • Renk varyantları Dawn, Wraith ve Cullinan modellerinin Black Badge versiyonlarıyla sınırlı
  • Egzotik bitkiler ve hayvanlardan ilham alan canlı renk paketi
  • Teknik Fiber cepheye uygulanan yenilikçi neon efektli boya
  • 2019’da tanıtılan “Pastel” koleksiyonunun ardından oluşturuldu

“Neon Nights, ilham kaynağı doğadan gelen, Rolls-Royce Black Badge’in canlı bir üçlemesidir. Yeni geliştirilen bespoke boya Wraith, Dawn ve Cullinan’ın Black Badge varyantlarına uygulanıyor.

Rolls-Royce ailesinin daha koyu ve daha keskin “Yaramaz Çocukları” olarak adlandırılan boyalar Avustralya yeşil ağaç kurbağası, Hawaii ağaç çiçeği ve egzotik bir kelebek olmak üzere doğal dünyadan ipuçları sunarken Black Badge’in daha cesur renklerini gösteriyor ve dünyanın her yerinden gerçekten farklı olmaya cesaret eden müşterilere hitap ediyor.”

Sami Coultas, Bespoke Boya Tasarımcısı ve Süsleme, Rolls-Royce Motor Cars

Rolls-Royce’un Black Badge çeşitlerinin hepsinin siyah olması gerektiğine dair önceden tasarlanmış bir fikir, süper katı “Neon Nights” renkleriyle kapsamlı bir şekilde dinlenmeye bırakıldı.

Başlangıçta sadece ABD’deki müşteriler için oluşturulmuş “Neon Nights”, her bir rengin üç ek yinelemesi ile dünya çapında özel seriler için mevcut kılınırken, her bir renk ülkelere yalnızca dört sipariş ile sınırlı tutuluyor. Wraith, Dawn ve Cullinan Black Badge modellerine uygulanan her biri farklı renk tonu ilhamını doğal dünyadan alıyor.

Wraith Black Badge, Rolls-Royce Bespoke Boya Uzmanı Sami Coultas’ın Sidney’in kuzeyindeki Tamworth’a yaptığı bir gezide ilk kez karşılaştığı Avustralya yeşil ağaç kurbağasına özgü olarak bahşedilen parlak Lime Rock Green ile tamamlandı. İç kısım Scivaro Gri deri ile kaplandı ve Lime Rock Green vurgulara dikiş ve fitil şeklinde eklendi.

Dawn için oluşturulan çarpıcı Eagle Rock Red, Hawaii’ye özgü yaprak dökmeyen bir ağaç olan “Ōhi‘a lehua” çiçeklerini taklit ediyor. İç kısım, Koi Kırmızısı dikiş detaylarına sahip Selby Gri deri ile tamamlandı.

Cullinan için Rolls-Royce Bespoke Collective ekibi, ilhamında egzotik bir kelebeğe, Rhetus Periander’e baktı. İlham alınan Rhetus Periander, Orta ve Güney Amerika’da bulunur; kanatlarının canlılığı, Cullinan’ın Mirabeau Mavisi kaplamasında sadakatle yakalandı. Lime Rock Green ile detaylandırılan Arktik Beyaz deri iç mekan ile çarpıcı bir kontrast sağlandı.

Her üç arabada da Teknik Fiber ön göğüs bandı muhteşem bir grafikle süslendi. Boya efekti ile yoğun bir neon parıltısı sağlandı ve bu sayede yapay ışığın hızla bozulmasını gösterildi.

Neon Nights arabaları, Ghost, Wraith ve Dawn’ın bespoke pastel renklerle tamamlandığı 2019 Pebble Beach etkinliğinde manşetlere giren bir Black Badge paketini takip ediyor. Bu arabalara olan talep buydu, renk paleti benimsendi ve geliştirildi, Black Badge için yeni ve dinamik bir renk paletine ilham verdi.

Her rengin yalnızca üç başka örneği dünya çapında özel olarak sunulacak.