ACQUA DI PARMA VE POLTRONA FRAU’DAN İLK TASARIM ARAÇ DİFÜZÖRÜ

Lüks İtalyan stilinin sembolü Acqua Di Parma ve deri kültürü ile özdeşleşen Poltrona Frau, 100 yıldan fazla süredir üst düzey işçiliğe olan tutkuyu ve yeni klasik ürünler yaratma becerisini paylaşarak ilk tasarım araç difüzörünü sunuyor,


İlk tasarım araç difüzörü, Acqua di Parma ve Poltrona Frau değerlerindeki benzerliğin en samimi ifadesidir. Her ayrıntısı özel olarak planlanmış zarif tasarımıyla seyahatlerinize rafine bir estetik ve çok yönlü bir duyusal deneyim katıyor. Arabanızın içinde hoş ve konforlu bir atmosfer yaratıyor.
Difüzör, biçimsel sadeliği, yüksek performanslı malzemeleri ve benzersiz kokulu bileşimleri bir araya getiriyor. Dairesel şekli, Acqua di Parma’nın ikonik kutularını hatırlatıyor ve şık tasarımı bir tasarım ile tamamlanıyor. “Acqua di Parma” ve “Poltrona Frau” logoları basılan yüksek değerli PELLE FRAU® deri çanta içinde kokuların yedekleri bulunuyor.
Difüzörün modern tasarımı hem montaj hem de kullanım açısından kolaylık sağlıyor. Özel polimer bazlı, alkolsüz ve solvent içermeyen inciler içinde kapsüllenmiş çeşitli kokular, her yolculuk için farklı parfümü seçmenize olanak tanıyor.


Kullanılan malzemeler ve renkler, araç difüzörünün duyusal doğasını tamamlar nitelikte. Kusursuz işçilik ve özel tasarlanmış kapaklar sayesinde PELLE FRAU® kaplaması, otomobil endüstrisinin gerektirdiği tüm güvenlik ve dayanıklılık özelliklerine sahipken aynı zamanda olağanüstü yumuşaklığını ve güzelliğini bozulmadan koruyabiliyor. Sarı, koyu gri ve kahverengi renk seçeneklerinde sunulan deri kılıf, tüm stillerle uyum sağlıyor.
Araç difüzörünü, Acqua Di Parma Home Collection kokularından birini seçerek doldurmak mümkün:
LUCE DI COLONIA’nın hafif ve sıcak aromaları, İtalyan stilinin özü ve Acqua Di Parma değerlerinin sembolü olan Colonia’yı müjdeliyor. Portakal ve limonun narenciye kokulu tonları, tamamen doğal İtalyancası “Frutti d’Oro” olan (altın renkli meyveler bergamot ve portakal), hassas çiçek aromaları ve değerli ahşapların sıcak kokuları ile birleşiyor
BUONGIORNO, nane, lavanta ve biberiyenin ferah ve taze aromalarını, yeni kesilmiş çimenlerin tarifsiz kokusu ile birlikte sunuyor. Güne olumlu enerjilerle başlamak için ideal bir koku.
LA CASA SUL LAGO, hoş çiçek aromalarını, miskin yumuşak ve rahatlatıcı kokusu ile bir arada sunuyor. Zarif ve sakinleştirici parfüm, yolculuklarınızı keyifli hale getiriyor.
OH, L’AMORE, tutku ve aşkı temsil ediyor. Güçlü baharatlı karabiber ve karanfil tonları, benzoin ve tonka fasulyesi gibi amber ve kremsi tonlarla birleşerek sevgilinizle birlikte seyahat ederken mükemmel bir atmosfer yaratıyor.


APERITIVO IN TERRAZZA, üst notalarındaki misket limonu, kan portakalı ve greyfurtun taze aromaları ile hafif, heyecan verici bir etki yaratıyor. Tarçının sıcak baharatlı tonlarından kantarona doğru acı bir dokunuş ile eşsiz, keyifli bir anın zindeliğini veriyor. Uzun yolculuklarınız için ideal.
PROFUMI DELL’ORTO, fesleğen, kekik ve nane aromaları ile kırda geçirilen bir hafta sonunu anımsatıyor. Mine çiçeği, baharatlı biber ve domates yapraklarının taze kokuları, rahatlatıcı bir his uyandırıyor.
Deri Kılıf : 1.150 TL.
Refill: 440 TL.

Satış Noktaları: Beymen Zorlu, Beymen.com, LaDeesse, Ladeesseshop.com