Türkiye’nin turizm merkezi Bodrum için, tanıtım atağına geçildi.

Bodrum Belediye Başkanı ve BOTAV Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Aras, başlattıkları “Visit Bodrum Projesi” ile ilçenin tarih, turizm ve kültürel zenginliklerini dijital platformda  tüm dünyaya duyuracaklarını belirterek, önümüzdeki süreçte Bodrum’u cazibe merkezi haline dönüştüreceklerini kaydetti.

Ford’dan Bodrum Tanıtımına Büyük Destek

Bodrum Tanıtma Vakfı’nın (BOTAV) Herodot Kültür Merkezi’nde düzenlenen Olağan Genel Kurulu’nda, ilçenin tanıtımına yönelik hazırlanan projeler masaya yatırılarak, oluşturulan güç birliğiyle elde edilen kazanımlara dikkat çekildi.

Genel Kurul öncesinde Ford Türkiye ve BOTAV arasındaki işbirliğinin başlangıcı olarak, 2 adet Ford Kuga aracın vakfa teslimi, Muğla Bayii Helvacıoğlu tarafından gerçekleştirildi. Araçlar Helvacıoğlu Satış Koordinatörü Cenk Kalkan ve Satış Müdürü Enver Kasal tarafından BOTAV yönetim kurulu başkanı Ahmet Aras ve Genel Sekreter Serkan Ceylan’a teslim edildi. Cenk Kalkan yapmış olduğu açıklamada Bodrum tanıtımına destek vermekten ve uzun soluklu bir işbirliğinin başlangıcını duyurmaktan duydukları memnuniyeti dile getirdi.

Her Platformda Tanıtım

Bodrum Belediye Başkanı ve BOTAV Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Aras, genel kurulda yaptığı konuşmasında, uluslararası platformlarda birçok dijital faaliyete ve toplantıya katıldıklarını belirterek, her platformda Bodrum’u doğru bir şekilde tanıtmaya çalıştıklarını söyledi. BOTAV’ın, Bodrum’un tanıtım gücü olarak kendini ifade etmeye başladığının altını çizen Başkan Aras, vakfın web sitesinde ve ‘Visit Bodrum’a uzanan bir çalışma başlattıklarını belirterek, “Visit Bodrum Projesi’ Bodrum’un dijital tanıtımı olması açısından çok önemli. Bunun için ciddi çalışmalar yapacağız.”dedi.