Ferrari Purosangue, İstanbul Kuruçeşme’deki FerMas Showroom’unda sergilenmeye başladı. Ferrari tarihinin ilk 4 kapılı ve 4 koltuklu modeli olan Purosangue, benzersiz tasarım ve teknik özellikleriyle kendine hayran bırakıyor.

Ferrari’nin Benzersiz Modeli ‘Purosangue’ FerMas’ta Sergileniyor

  • Ferrari’nin tarihinde yeni bir sayfa açan modeli “Purosangue” Ocak ayı boyunca FerMas Oto Showroomu’nda sergilenecek.
  • Dört kişilik ve dört koltuklu “Purosanque”, segmentindeki en güçlü ve hızlı model olarak otomotiv endüstrisinde yeni standartları belirliyor.
  • İkonik V12 motorla donatılan Purosangue, Şahlanan At’ın ekstrem spor otomobillerinden ilham alan sürüş dinamikleri ile benzersiz ve gerçek bir dört kapılı spor otomobil olduğunu ortaya koyuyor.

 Ferrari Purosangue, İstanbul Kuruçeşme’deki FerMas Showroom’unda sergilenmeye başladı. Ferrari tarihinin ilk 4 kapılı ve 4 koltuklu modeli olan Purosangue, benzersiz tasarım ve teknik özellikleriyle kendine hayran bırakıyor.

Sergilenmeye başladığı ilk günden itibaren Ferrari tutkunlarının yoğun ilgi gösterdiği model, V12 motoruyla segmentinde en güçlü ve en hızlı model olarak çıtayı zirveye taşıyor.

FerMas Şirket Müdürü Özgür Süslü,

“Purosangue’yi FerMas’ta sergiliyor olmaktan ötürü heyecanlıyız. İsmi İtalyanca’da “Safkan” anlamına gelen Purosangue, sadece performans, sürüş keyfi ve konforu mükemmel bir uyum içinde sunmakla kalmıyor; adına yaraşır şekilde markanın ikonik DNA’sını koruyor. Her Ferrari modeli gibi Purosangue de performans, stil, tasarım ve teknolojisi ile benzersiz. Elbette, Ferrari tarihindeki ilk dört kapılı ve dört koltuklu model olmasıyla da ayrışıyor. Türkiye’den 30 adetlik sipariş alan Purosangue’nin teslimatlarına başladık. Bu yıl beş adedi sahiplerine teslim etmeyi planlıyoruz” diye konuştu.

Performansı ve dinamik özellikleriyle benzersiz

Ferrari’nin modern arketiplerine kıyasla bütünüyle farklı ve yenilikçi bir yaklaşımla Maranello mühendisleri tarafından tasarlanan Purosangue, 0’dan 100 km/s hıza 3.3 saniyede, 0’dan 200 km/s hıza ise 10.6 saniyede ulaşıyor. Otomobilin önüne yerleştirilen V12 motora sahip tek Ferrari olan Purosangue, 725 HP güç ve 716 Nm tork ile rakipsiz bir performans sunuyor.

Bağımsız dört tekerlek direksiyon sistemi, 6 yönlü Şasi Dinamik Sensörlü ABS ‘evo’ da dahil olmak üzere en güçlü spor otomobillerinde sunulan özellikleri de dinamiklik açısından Purosangue’yi benzersiz kılıyor. Bunun yanında yeni Ferrari aktif süspansiyon sistemi de ilk kez Purosangue’de kullanılıyor.

 

Purosangue’nin kabini de geniş alanı ve sağladığı konforla dikkat çekiyor. Geri dönüştürülmüş polyesterden üretilen Alcantara döşeme gibi isteğe bağlı olarak sunulan birçok opsiyon da modeli farklılaştırıyor. Entegre ses yalıtımlı ve tamamen karbon fiber tavan, alüminyum tavandan yüzde 20 daha hafif ve cam tavanlar kadar dayanıklı olmasıyla da öne çıkıyor.

Ön kapılar geleneksel formda 63 derece açılırken, arka kapılar ise geriye doğru 79 derece açılarak Ferrari’nin benzersiz estetiğini taşımayı sürdürüyor. Purosangue’nin bagajı tüm arka koltukların katlanabilir olması ile Ferrari modelleri içinde en büyük hacme sahip olacak şekilde tasarlandı. Elektrikli Stabilus bagaj sistemi de bagaj kapağının 73 dereceye kadar açılmasını sağlayarak kolay erişim sunuyor. Böylece büyük eşyaların da kolayca yüklenip, boşaltılmasına imkân sağlıyor.