Elektrikli Vespa Türkiye’de

Motosiklet dünyasının moda markası Vespa, geleceğin ulaşım çözümlerini günümüze kadar taşıyor. Elektrikli Vespa Türkiye’de, 4 Saatte Şarj et 100 KM Kullan!

Vespa’nın yıllardan beri süregelen tasarım mirasını taze teknolojilerle harmanlayan Vespa Elettrica – Elektrikli Vespa, elektrikli güç ünitesiyle insanların yaşam tarzını değiştirmeye hazırlanıyor. 49 bin 900 TL’lik lansman özel satış fiyatıyla Türkiye yollarıyla buluşan Vespa Elettrica, sadece 4 saatte şarj edilebilirken, tek şarjda 100 km menzil vaat ediyor.

 

 

 

 

 

 

Motosiklet dünyasının en köklü markalarından Vespa, Elettrica modeliyle motosiklet dünyasına yepyeni bir soluk getiriyor. Yıllardan beri süregelen ikonik Vespa tasarımını, yenilikçi detaylarla harmanlayan Vespa Elettrica, 49 bin 900 TL’lik lansman özel satış fiyatıyla Türkiye’de satışa sunuldu.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mavi Renk Detayları Ön Planda!

İtalya’nın Pontedera bölgesinde üretilen ve Piaggio Grubu’nun elektriksel hareketlilik konusundaki araştırmalarının öncüsü olan Vespa Elettrica; modele özgü gövde rengi ve mavi renk detaylarıyla ön plana çıkıyor.

Vespa Elettrica, tamamen elektrikli olan motoruyla çevreci olduğu kadar, sürücülerine şehir içi yollarda, tamamen sessiz, çevik ve keyifli bir yolculuk sunuyor. Vespa Elettrica bu özelliği ile gürültü kirliliğine karşı koyarak şehirleri daha sakin ve yaşanabilir hale getirmeye yardımcı oluyor.

 

 

 

 

 

 

 

4 saat gibi kısa sürede şarj olabilen Elektrikli Vespa, 1.000 tam şarj işlemi boyunca mükemmel verimlilik sağlıyor.

Bu, şehirlerarası ulaşım için üretilmiş bir aracın yaklaşık 10 yıllık kullanımına eşdeğer olan; 50.000 ile 70.000 km arasında bir sayıya tekabül ediyor. Anlık 4 kWs, sürekli olarak 2 kWs güç ve 200 Nm tork üreten Vespa Elettrica; performans anlamında geleneksel içten yanmalı motora sahip motosikletleri de aratmıyor. Ayrıca yenilikçi Vespa, aynı zamanda multimedya platformu sayesinde motosikletle ilgili birçok veriye akıllı telefonlar üzerinden de erişim imkanı tanıyor.

 

 

 

 

 

 

Elektrikli Vespa’da yer alan ve 4.3 inç boyutundaki TFT gösterge tablosu; ışık koşullarına ve dört seviye parlaklık ayarına uyarlayan alaca karanlık sensörü sayesinde kolay okunuyor. Ekranın merkezinde hız; seçilen sürüş modları, km cinsinden kalan mesafe ve akü şarjı (%) gibi ana bilgileri yer alırken; akıllı telefonda yer alan Elekrikli Vespa Uygulaması ile de araca bağlanarak tüm mesaj ve bildirimler, TFT ekran üzerinden ulaşım imkanı tanıyor.