Audi ile ‘Ulaşmanın Bir Yolunu Bul’

 Audi Türkiye’nin farklı yaşam tarzlarını Türkiye’nin tarihi ve kültürüyle öne çıkan şehirleriyle buluşturduğu video serisi ‘Bir Yolunu Bul’, gezi bloggerı Kemal Kaya’nın videosuyla devam ediyor.

 Türkiye ve yurtdışında yaptığı gezilerine ilişkin yazıları ilgiyle takip edilen Kemal Kaya, serinin yeni filminde ‘Ulaşmanın Bir Yolunu Bul’mak için Adana’da… 

 Audi’nin, Türkiye’nin tarihi ve kültürel zenginlikleriyle öne çıkan şehirleriyle, birbirinden farklı hayat hikayelerini bir araya getirdiği video serisi ‘Bir Yolunu Bul‘ devam ediyor.

Serinin dördüncü filminde seyahat yazarı Kemal Kaya, ‘Ulaşmanın Bir Yolunu Bul’mak için Adana’da. Adana ve bölgesinin doğal ve tarihi güzelliklerinde çekilen videoda, Kaya’ya Audi’nin Q3 modeli eşlik ediyor.

Ulaşmak için önce yola çıkmak gerekir 

Yüzlerce şehir, onlarca ülkeye yaptığı seyahatlerin sıradan bir yolculukla başladığını söyleyen Kemal Kaya, izleri takip etmek yerine, kendi izlerini bırakmayı tercih ederek daha heyecanlı ve daha farklı deneyimler yaşadığını söylüyor.

Bir yerleri görme, keşfetme, bilmediğine ulaşma tutkusunun insanı yollara çıkarttığını söyleyen Kaya, Adana’da gerçekleştirilen çekimlerde, bölgenin ve şehrin güzelliğini de şöyle ifade ediyor : “Bir gezi yazarı olarak izini sürdüğüm öykülere, merak ettiğim her şeye çok uzak gibiyim. Onlara ulaşmanın bir yolunu bulmak için buradayım. Ama yakın olduğum bir şey var, oda bu büyüleyici gerçek.“

Seri devam ediyor

Audi Türkiye‘nin “Bir Yolunu Bul“ video serisinde daha önce, Kendini Keşfetmenin, Tasarlamanın, Hayal Etmenin bir yolunun anlatıldığı videolar paylaşılmıştı.

Seri önümüzdeki günlerde, yine farklı atmosferlerde, piyanist Emir Ersoy ve fotoğraf sanatçısı Mustafa Arıkan‘ın sıra dışı hikayeleriyle devam edecek.

Farklı yaşamanın bir yolunu arayan ve farklı hayat tarzları olan isimlerin hikayelerinin paylaşıldığı videoların her biri ilhamını Audi’nin felsefesinde de yer alan ‘mükemmellik’, ‘inovasyon’, ‘büyüleyici’, ‘tutkulu’, ‘modern’ ve ‘duygusal estetik’ten alıyor. Filmler, www.audi.com.tr ve Audi Youtube sayfasında izlenebiliyor.

 

İzleme linki – WEB

 

İzleme linki – Youtube