Japon otomotiv devi Nissan, araç sahibi olmak isteyenlere Ağustos ayı boyunca tüm binek modellerinde %0 faiz fırsatı sunuyor.

NisKasko veya Uzatılmış Garanti alımlarında geçerli olan kampanya, Nissan’ın X-Trail, Qashqai ve Micra modellerini kapsıyor.

Nissan, X-Trail, Qashqai ve Micra sahibi olmak isteyenler için %0 faiz fırsatını 80 bin TL’ye varan kredi tutarıyla Ağustos kampanyasına taşıdı.

Kampanya, Ağustos ayı boyunca, prestijiyle öne çıkan ve 7 koltuklu seçeneğiyle geniş ailelerin de tercihi olan Nissan X-Trail için 80.000 TL’ye, SUV segmentinin yaratıcısı Nissan Qashqai için 60.000 TL’ye, şehrin temposuna yüksek teknolojisi ve yenilenen tasarımıyla heyecan katan Nissan Micra için 30.000 TL’ye 12 ay boyunca %0 faiz avantajı sunuyor.

NisKasko veya Uzatılmış Garanti alımlarında geçerli olan kampanya ile Nissan tutkunları sıfır araç heyecanını Nissan konforuyla yaz aylarında da yaşayacak.

Nissan’ın son dönemde hayata geçirdiği yeni dijital hizmetleri kapsamında, kampanya ile ilgili bilgi almak ve Sizi Görüntülü Arayalım Servisinden faydalanmak için https://www.nissan.com.tr adresini ziyaret edebilirsiniz.